Retourbeleid

Retour Beleid

Ruilen en retourneren

Niet tevreden met uw bestelling? Het spijt ons om dat te horen, we zouden graag willen weten wat we kunnen doen om u gelukkig te maken.


U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op uw rekening wordt bijgeschreven.


Gemakkelijk retourneren in 3 stappen!


Stap 1: Vul het retourformulier in ( Stuur een E-mail voor de retour formulier ) 

 

 

Stap 2: Verstuur uw bestelling


Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier naar het adres op het retourformulier. Zorg ervoor dat u een track and trace code bij het pakket voegt. U bent namelijk verantwoordelijk als verzender, we willen geen misverstanden.Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op uw bankrekening.


Zodra wij het pakket hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op uw bankrekening wordt overgemaakt.

 

 

Retourformulier Yieldo-Amsterdam

 

Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur het ingevulde retourformulier samen met de factuur mee met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

 

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

 

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.